T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu TRİSAD Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Zeytinburnu TRİSAD Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
BEŞTELSİZ MAH. ADNAN YILDIZ SK. ZUHTU KURTULMUS ANADOLU LISESI NO: 16 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz Türk Milli Eğitim Sisteminin genel ve özel amaçları doğrultusunda tekstil sektörünün gelişimine katkıda bulunmak; Atatürk İlke ve İnkılâplarının rehberliğinde bilgi toplumunun gereksinimine uygun, yeniliklere açık, öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimini sağlayan, tekstil alanında en iyi eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Misyonumuz Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitim Kanununun genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, tekstil sektörünün ihtiyaçlarına uygun,bilişim teknolojilerini kullanabilen vatanını ve milletini seven, kendisine güvenen iyi bir tekstilci olarak yetiştirmek ve yüksek öğrenime hazırlamaktır.
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Tramvay ile Mithatpaşa durağında inilerek 100 m yürüme mesafesindedir. Minibüs ile Cevizlibağ-Bakırköy hattı ile ulaşılabilir.
Yok.
Merkezde